Frozen heart

frozen_heart

Ja eftersom det är alla hjärtans dag så tänkte jag att jag skulle leta rätt på mitt frusna hjärta som gömmer sig i snön. Borde sätta mig och sortera dubletter bland fotona. Om Ms 18000 var myckat så är mina 25000 inte heller att leka med. Fast han blev klar ganska fort med sina tycker jag. Kanske något jag ska roa mig med idag när M ska fika med S. Fast jag har ju tvättstugan också. Kan man använda tvätten som undanflykt?

3 thoughts on “Frozen heart

  1. Vilket vackert foto! Hjärtat såg verkligen fruset ut och i behov av att tinas upp.

    Ja för hjärtan ska inte vara frusna egentligen.
    De ska vara varma. Men det här blev förlåtet för att det var så vackert.
    Som vanligt här i världen med andra ord, man kommer långt på skönhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *