4 thoughts on “Dagens Stockholmsskörd

 1. Fantastiska bilder från en fantastisk stad!!! =) Är det så man ska göra alltså, gå upp supertidigt och ta kanonbilder. Det låter jobbigt, men säkert väl värt mödan.

  Tycker personligen att tidigt morgonljus lyfter bilderna på ett härligt sätt. Nu var det ett tag sen sist jag var ute så jag har mycket att träna på men visst är det en fantastisk stad!
 2. Sweet, globen ser hur cool ut som helst. Du får följa med mig på golfbanan en tidig morgon det kommer vara en massa härliga sken som blir när solen går upp mot daggigt gräs.

  Check på det! Följer gärna med! Det är ju just ljuset som jag vill komma åt. Och sen får du stå modell 🙂
 3. Snyggt.. cyklisten är min favvo… jag skulle ALDRIG orka upp tidigt för att fota. Därför har jag aldrig soluppgångar på bild. Bara nedgångar…

  Kul att du gillade cyklisten. Egentligen hade jag tänkt slänga alla cyklistbilder. Hade några stycken efter att jag hade lekt med motljusfoto. Men den här fick nåd trots att hon han mer än halvvägs över bilden innan jag tryckte av.
 4. Bilden på stationen är bara så himla läcker, gillar ljuset du lyckats fånga!

  Coolt. Jag var så himla negativ själv när jag kom hem med bilden. Trodde inte alls på den. Men nu är det flera som gillat bilden så jag får väl ge mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *