8 thoughts on “This is why!

 1. Men du, jäklar så högt, inget i hela heeeeela världen skulle få
  mig att åka i en sån…..dödsmaskin!!!!
  Otäckt ser det ut!
  Tycker du näst intill ska ha bragdmedalj som frivilligt
  sätter dig i en sån 🙂

  Hmmm har ju åkt Colossus i Tyskland den är högre… Och så King Da Kah som går från 0-206 kilometer i timmen på 3,5 sekunder 😉 den 139 meter hög (Som ett 45våningshus) … Det var grejer det!
 2. Åker du sådant frivilligt?? Jag blir yr när jag nyser så jag håller mig på backen :).Jag lovar att du inte vill va i min sits idag.Magont är inte altid at leka med. ha det gott

  Frivilligt??? Jag letar ständig större och snabbare, och jag blir åksjuk men inte av bergodalbanor!
  Konstigt jag hade ont i magen när jag vaknade. Men det har gått över nu.
 3. Hejsan! Tack för dina rader alltid trevligt med nya besökare. Ja det ska bli spännande att få den nya kameran jag kan inte vänta nästan. Jag har en massa nya ideer och känner en sprudlande lust till en massa saker. Jag får vänta lite till men sen slår jag till med mitt kamera köp. Nej tack jag skulle inte kliva i en sådan är ju så himla höjdrädd och jag vill bara ha bägge fötterna på jorden. Ha en fin vecka, mvh Marie

  Förstår inte vad det är som gör att ingen tycks vilja åka dessa härliga backar 😉

  Hoppas Nikon 300an kommer motsvara alla dina förväntningar!

 4. Jag skulle vilja åka.. gärna… jag har bara åkt på Gröna Lund och på Liseberg. men jag är en riktig karusellare. Tyvärr är bus för kort ännu. Och maken blir åksjuk… Men om vi kommer i sommar kanske jag kan få nån annan att åka med mig! 😉

  Klart att det finns villiga åkare om vi bara är hemma! Jag blir också åksjuk, men inte av bergodalbanor fast jag åker i alla fall 😉 Så är vi bara hemma så kan vi besöka grönan för första gången på 10 år.
 5. Den där skulle jag inte åka om jag fick en miljon. Seriöst…
  Fy f…n!

  Tss är du inte lite kinkig nu?
  Den sitter ju i alla fall fast i marken 😉

 6. Vilken berg och dalbana :O

  Ja den var rätt cool och vacker. Ett mycket bättre fotoobjekt än det maffiga stålbanan som fanns i samma park.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *