Ljustält

Så blev vi då med ljustält jag och Mika. Det var på tiden. Fast det ”råkade” bli större än vad som först var planerat.  Ganska mycket större. När jag först började klura var det ett 75x75x75 jag klurade på. Nu har vi ett 150x150x 150 som vi dessutom inte vågar fälla upp 😉 För vi tror inte vi ska få ihop det igen 😉

Nä men nu kollar vi efter ett lämpligt arbetsbord att ha det på innan det packas upp och börjar experimenteras med. En sak är klar vi behöver definitiv en större lägenhet 😉


Uppdatering:
Nu har det kommit, det lilla tältet. Vi behöll det stora i alla fall. även om det troligen blir sällan som det används. Vi har även inhandlat ett bord. Vi valde ett glasbord för då kan vi även välja att belysa underifrån.

lilla_fototaltet

2 thoughts on “Ljustält

  1. Haha.. snacka om merkostnad. Här hittar ni ett ljustält men blir ”tvugna” att köpa arbetsbord OCH större lägenhet på köpet…

    Ja det kostar att ligga på topp, som vi brukar säga.
  2. Ja, det kostar mer slantar med fotografering än vad man kan tro…

    Är det bra det där ljustältet?

    Nu har vi inte använt tältet i någon större omfattning. Bortsett från ”Sommrig middag” så har vi mest labbat än så länge. Men det ser lovande ut. En riktigt bra sak var att man fick med olika förvaringsväskor till alla prylar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *