Tisdagstema v.7 – Utomhus

utomhus

Dagens bild är egentligen ingen vidare bild tekniskt sett, jag menar vinklar lutar och bilden är ganska ointressant, skulle säkert blivit en mycket bättre bild om jag bara tagit ett utsnitt men jag tog ett ”snap shot” med D80n helt enkelt. Jag har massor med vackra natur- och stadsbilder som helt klart är utomhus, men ja just att sitta utomhus och fika i solen är något jag längar efter så jag ville visa det. Att ta en ny bild när jag kom hem i mörkret kändes inte så lockande, ja helt uteslutet faktiskt. Om jag haft lyxen att gå ut och fota på da’n så kanske… Men då sitter jag på ett mörkt och trist kontor…innomhus!

7 thoughts on “Tisdagstema v.7 – Utomhus

 1. Det är ju faktiskt inte bara teknik som gör en bild. För visst kunde du gjort bilden annorlunda men den får mig att längta till sommar och picnic, värma och öppna dörrar, precis som den är.

  Kanon det var ju just därför jag la upp just den bilden.
  .
 2. tack så jättmycket.

  Din bild var verkligen inte tokig heller – skulle kunna ge väldigt mycket för att få befinna mig i den bilden precis nu.
  Sommar, sol och god mat. Lovely.

  Skönt då gick tanken fram i alla fall.
  Precis som jag tänkt mig.

 3. Min garderob är ju superfin! 🙂 Hehe! du får ta o röja ur lite hemma o ta bort din sambos prylar nånstans, så du får plats! 😉

  Haha, jag har ju inte visat heeela garderoben! det finns en hylla till däruppe och plats för en till sen, ville inte sätta upp för många ifall skorna inte räckte till! 😛

  Avis!
  Min garderob har inte plats…för det finns inte en sambopinal där och trots det får skorna bo undangömda.
 4. Tekniskt tja… men det är ju inte endast det tekniska som gör en bild. Det är ju konsten att förmedla en känsla också. Som denna bild… längtar till sommaren. Vill ha sommar nu! 🙂

  Ja det är ju lite det det handlar om … längtan.
  Jag älskar Sverige och Stockholm men mest på sommaren 😉

  Kanske har de som drar söderöver på vintern rätt!?

 5. Här skrollade jag ner för att titta på din bild och blev så förvånad. Väntade mig en snöig bild men där kom den…somrig och med allt det goda. Fy, vad jag längtar! Snart, snart är det dags igen!!

  Skrattar… Ja det var mycket snö i den här veckans tema. Men se inte hos mig. Visst kan snö vara vackert men jag är en sommartjej!
 6. Härlig sommarbild hos dig oxå! Själv älskar jag alla årstider, framför allt vintern när den är så här underbart snöig och den grönskande sommaren. Just nu är jag less på att inte ha nån bra kamera, är så sugen på att fota en massa kul saker…

  jag gillar inte vintern, antagligen för att vi inte haft en ”RIKTIG” vinter på 20 år här i Stockholm. Bara grått slask som ger blöta kalla fötter och känns skitigt. Nej HEJA SOMMAREN!
 7. Ni var ju smarta som tog ett arkivfoto. Fast ändå inte, nu är man ju supersugen på SOMMAR!!! 🙂

  Jag gillade verkligen era bilder på bloggen, här får jag kika in igen!

  Ja helt tappade bakom en vagn är vi nog inte och supersugen på sommar har jag varit i flera månader nu !!!
  Hoppas verkligen du hittar tillbaks flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *