Längtan

Kreta är det troligt att det dyker upp en hel del bilder från. 2008 blev det dock inga trots att vi var där i två veckor. Hettan gjorde helt enkelt att vi knappt orkade röra på oss, än mindre släpa tunga kameraväskor. Inte ens kvällsbilder orkade vi med. Det var ”bara” lata dagar på stranden och vid polen tillsammans med pocketkameran. Men den här bilden från 2007 blir den första jag bjuder på.

Jag behöver semester på varm ort NU!

chaniaevening

2 thoughts on “Längtan

  1. Både och.. faktiskt! Men sommarresa blir det nog inte i år… Gula huset kommer nog äta upp hela resbudgeten.. dessutom jobbar maken lite mindre nu och begränsningarna i stämplingsreglerna kommer säkert märkas snart…. Men man vet aldrig.. mitt vad det är får jag tillbaka på skatten.. eller nåt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *