EFIT 090228 – Cia

cia_efit_090228

1. Nicke beställer morgon-mag-gos genom att vräka sig brevid mig i sängen  2. Mika kikar in på alla nyhetssidor, klassisk morgon rutin. 3. Nicke undrar vad jag gör. 4. Kollar ut en kylig dag. 5. tänderna har tagits om hand och munnen är avtorkad. 6. Efter att ha varit smakråd i mattfråga intas lunch på Ikki. 7. Försöker handla till mamma, när jag frågat efter 3 olika saker som samtliga var slut gav jag upp och tog mig därifrån tomhänt. 8. Fortfarande törstig efter den saltiga lunchen. 9. Ligger i mörkret och surfar mendans M vilar. 10. Ett bad sitter fint 11. Dags att laga mat, det blev makaronilåda. 12. Till efterrätt blev det nypressad blodapelsinjos.

cia_efit_090228-end

Med andra ord en fullspäckad dag och det blir man så här pömsig av.

10 thoughts on “EFIT 090228 – Cia

 1. Men du vilken vrålsöt bild på missarna, syns att de gillar varandra!
  Till skillnad från dig så fick vi tag på allt vi skulle ha från IKEA
  utom ett överkast, rummet växer fram sakta men säkert.
  Framför fönstret kommer ingen säng att stå för där står nu skrivbordet
  som Stefan önskat och jag förstår honom, ett skrivbord mot en vägg suger verkligen!
  Bäddsoffa är heller inget alternativ, vi sålde ju den vi hade pga att rummet är för
  litet, en sån tar megastor plats vilket man kanske inte tror.
  En smal säng är inköpt + att vi ska köpa en riktig gästsäng med träribbor att
  fälla ut intill den andra vid behov så kan 2 pers natta där inne!
  Blir riktigt bra där inne och Stefan är supernöjd vilket känns roligt!
  Nu ska jag städa badrummet som ser för jäkligt ut!

  Jo de är kompisar, när de inte kivas 😉

  Nej jag ger nog snart upp IKEA helt. Jag blir bara trött och grinig där och 9 ggr av 10 finns inte det jag vill ha.

  Låter som det är väl genomtänkt…Och visst är det kanske trevligare att kunna titta ut genom fönstret när man sitter där. För det var ett fasligt krångligt rum att göra något vettigt av. Vi får väl se bilder?

 2. Vilken underbar bild på dina katter ihop! De är verkligen lika varandra – jag kan knappt se skillnad på dem.
  Mysig EFIT-dag ni haft, själv missade jag ju EFIT helt i går p g a skidor, kalas och andra dumheter.
  Kram!

  De är så lika för att de är samma ras. Fast har man bara träffat dem så är de väldigt lätta att skilja åt, dessutom är ju Pympen bara hälften så stor som nicke ;-).

  Jo dagen var helt OK förutom IKEA som var hemskt.

  Skidor, kalas och andra dumheter lämpar sig ju väldigt väl för EFIT 😉

 3. En ganska bra lördag va???

  (kolla det funkade att kika på sidan.. hurra vad bra!)

  Ja lördagen var ganska OK… Förutom IKEA…
  Hmm undrar om jag gjort någon förändring??? Hurra för vi vill ju så klart att du ska få se sidan!!!
 4. Tack för besöket och raderna! Håller med, vad vore livet utan Birmor – inte mkt.

  Härliga foton på dina katter!

  Ja helt klart fattiga liv alla utan Birmor lever 😉

  Ja fler bilder ska det bli, bara de kunde ställa upp som modeller på beställning 😉

 5. Kikat på er dag..
  De ser ut mysa mer än mycket på den stora bilden båda katterna.

  Ja marmorfönsterbänken de ligger på är dessuom väldigt varm då det är ett element under.
  Så kallat kisse-SPA.
 6. Uh, IKEA en löningslördag *svettas* Nu blev jag sugen på blodapelsinjuice, blodapelsiner längtar jag efter hela vintern tills det äntligen är dags i slutet av februari! De är alldeles underbara! Kanske också för att de bara finns under en begränsad tid. Fast juice på tetra finns ju förstås om man blir lite smått desperat någon annan tid på året, men det är inte riktigt samma sak…

  Ja IKEA var inget val jag kände att jag måste köpa nytt till mamma som kommer hem från sjukhuset.

  Nä jag har testat juicen på tetra och den är inte alls i klass med det man fixar själv. Har ett nät till med apelsiner… Ohh vad sugen jag blev nu…

 7. Hejsan. Kikar in och tackar för dina rader inne hos mig. Fina bilder du har i ditt efit och jätte fina katter du har.

  Ha det gott, mvh Marie =)

  Inget att tacka för. Som sagt du sålde en falukorvsmiddag med din bild 😉
  Det är inte kattskit det inte.

  Jo missarna är världens finaste, och jag är inte ett dugg partisk 😉

 8. Kul att du lämnade ett avtryck hos mig så jag hittade hit!
  Finfina efit-bilder och, precis som alla andra, tycker jag
  katterna är söta! Vilka vackra färger de har! Å det säger en som har kattskräck! 🙂

  Ja jag hade också kattskräck när katter skulle komma in i mitt liv… Mikas idé om att han skulle ha katt… Det blev Birmor som är så snälla att de nästan kan anses vara dumma… Nu är jag kattfantast istället för fobiker 😉
 9. SKOJ att få se din dag 🙂

  Sååå fina katter *nickar*

  Ha de gött.
  Kram Gurkiss

  Ja de är verkligen SÅÅÅÅ fina
  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *