Pympråttan aka skrikapan

pympen1

OK jag kände att det snabbt kan bli övervikt på Nickebilder. Han är en teaterapa som gärna kråmar sig framför kameran, även om han är jäkligt snabb på att stänga ögonen när blixten kommer fram. Pympen däremot är en Primadonna som gapar och skriker och domderar när hon inte får som hon vill, det vill säga blötmat ska serveras av tvåbeningarna på komando, de ska ge plats och flytta sig i sängen så att hon kan ligga där hon vill. Hon tar plats helt enkelt. Det tycks bara finnas två saker som får henne att gömma sig och det är dammsugaren och kameran. För att fånga henne på bild får man nästan leka Paparazzi.

1 thought on “Pympråttan aka skrikapan

 1. Hej Cia,

  Ja du, det där med att länkarna blinkar i webbläsaren Firefox är något jag varit medveten om länge. Jag har tänkt göra om min hemsida länge men inte fått tummen ur riktigt än. När sidan väl är omgjord kommer inte länkarna blinka längre, jag lovar. Jag har ingen RSS-feed på min hemsida. Det funkar väl bara på bloggar och inte på gamla skruttiga hemsidor? 😉

  Fina katter ni har! Och underbart att ni båda fotar med Nikon. Annars tycker jag att det mest verkar vara Canon som hägrar överallt…

  Trevlig helg!

  Ja visst blir det att man går och tänker men man har sällan tid att fixa. Kanske ska din hemsa bygga på ett bloggverktyg? Jag skulle bygga en template som ser ut precis som din gör idag fast med WordPress som grund 😉 Det är förvånandsvärt enkelt. För då kan folk lägga till dig på så att de ser när du uppdaterar.

  Mmmm de är små skönheter våra missar. Pemo har kilat vidare, eller fan vet för jag ser honom ibland. Jo vi vart Nikoanvändare när första SLRen skulle inhandlas. Vi provade båda och Nikon D70 som det handlade om då hade ett mycket trevligare grepp tyckte vi båda. Och nu har vi fortsatt fast vi inte var tvugna. Vi sålde nämligen D70 inklusive objektiv och andra tillbehör. Så vi ”satt inte fast”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *