Den 6e bilden

Har blivit utmanad av Carina att göra följande:

* Gå till din fotomapp
* Öppna den 6e mappen
* Ta den 6e bilden
* Publicera bilden på din blogg och skriv något om den
* Utmana 6 andra och länka till dem

p1010004

Den här bilden är från 2002 när Mika och jag gjorde vår spontanresa genom Europa bara för att åka Bergodalbanor. Vi har för övrigt åkt både den högsta och den snabbaste i världen, men den här resan handlade om högsta och snabbaste i Europa. Man måste ju börja någonstans. Det är för övrigt M som står och fota i förgrunden med sin Sony så jag antar att jag har min Olympus C-1 vilket kan förklara kvaliten på bilden :-).

Nu ska jag utmana någon också…hua

Det får bli Linda & Camilla för de fotar jämt även om deras bloggar inte är ”fotobloggar” så tillvida att de är inriktade på fotografering så är de smockfulla med bilder.

3 thoughts on “Den 6e bilden

  1. Men du den skulle jag aldrig våga åka…….tror jag!
    För ibland kan jag överraska mig själv genom att tvinga
    mig till just såna saker som att åka den banan!

    Jag trode inte att jag skulle våga åka den eller någon annan heller 😉
    Det är liksom halva tjusningen att göra något man inte riktigt vågar.
  2. Ser riktigt nice ut, blir sugen på att verkligen ut och resa. När åker vi………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *