Ministudio och fotoprylsfunderingar

tentkaffebrusBor man på 45 m² så är det ibland lite knepigt att få till en studio. Faktiskt väldigt knepigt till och med. Men en liten ministudio för småsaker har jag önskat mig länge nu. Faktiskt i fler år men det  har fått vänta. De senaste åren har fotograferingen faktiskt fått stå åt sidan ganska rejält. Men det är det tänkt att det ska bli ändring på nu.

Så ett ljustält står på önskelistan över ”måste ha prylar” självklart tillsammans med vettig belysning. Har en favoritsida för fotohjälpmedel som heter Kaffebrus!? Vem döper en fotoprylsida till kaffebrus? Hur som helst såå har de en himla massa leksaker för fotosugna. En glas skiva att lägga in i tältet skulle också vara bra så klart men dedet tror jag faktiskt inte de levererar. Tror jag måste unna mig det innom en snar framtid även om jag hintade till Mika att det vore en bra födelsedags present. Tänk vad snäll jag är föresten som ger hintar, han har minsann inte get mig den minsta lilla hint om vad han vill ha. Hoppas det blir någon rolig fotopryl han ”behöver” 😉 . Stackarn väntar i och för sig fortfarande på sin julklapp ett Benro stativ som det tycks vara otroliga leveransproblem med. Han ”fick” ju ett i julklapp. Jag har väntat sedan oktober på att det ska komma in.

Vore ju pinsamt om jag fick tältet före Mika får sitt stativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *